Datum: 01-04-2023 Tijd: 08:15
Navigatie
Thermiek Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Geef je op voor winterprogramma 2010 / 2011 !!!

Vastgestelde Taboe dagen seizoen 2010 / 2011:

  • 13 november 2010

  • 11 december 2010

  • 15 januari 2011

  • 12 februari 2011

Locatie:
Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart,
Houttuinlaan 16A, 3447 GM Woerden

Iedereen is welkom, jong, oud, ervaren, minder ervaren. Er is weer een interessant winterprogramma opgesteld van vier zaterdagen vol met uiteenlopende onderwerpen zoals (wedstrijd-) tactiek, waterballast, McCready vliegen, final-glide, flightcomputers, voeding en drinken, meteo, mental, buitenlanden, luchtruim etc etc. Iedere zaterdag heeft dus een nieuw programma met nieuwe onderwerpen.

Er zijn kleine kosten voor deelname dit wordt gebruikt voor de lunch en drank en zal rond de Euro 8,- zijn. Als je je wilt aanmelden voor TABOE geef je dan op !!!

TABOE: Training Aan Beginnende Overland Experts

Je begint als DBO-er, gaat over naar solist, van solist naar GPL houder en van GPL houder naar Overlandvlieger. Van Overlandvlieger naar misschien wel een Wedstrijdvlieger? Na het behalen van je GPL brevet ben je eindelijk los en kun je verder dan 5 kilometer van je veld genieten van de vrijheid, het onbekende maar vooral van het avontuur dat op je afkomt.
 
Voor steeds meer zweefvliegers houdt het met het behalen van een GPL niet op, nee, die willen meer!!! Het overlandvliegen en het wedstrijdvliegen wordt steeds meer ondersteund en gepromoot door de zweefvliegclubs in Nederland. Het leuke van zweefvliegen (zowel overlandvliegen als wedstrijdvliegen) is dat het niet leeftijdsgebonden is, iedereen kan dus meedoen.
 
Maar hoe kom je daar nou? En wat is er nou werkelijk allemaal mogelijk met overlandvliegen? Check hieronder je te bewandelen pad, maar vooral wat er allemaal mogelijk is aan avontuur na het behalen van je GPL. Je dacht dat je er al was? Nee . . . hier begint het pas! 

Klik HIER om verder te lezen.

tip:
ctrl en + = scherm groter
ctrl en - = scherm kleiner
KNMI Buienradar
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.04 seconden