Datum: 01-04-2023 Tijd: 08:41
Navigatie
Thermiek Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Zaterdag 25-1 TABOE

Beste Taboe Deelnemers,

Nog gauw even de mooiste wensen voor allen. Maak er mooie kerstdagen van, een fantastisch nieuwjaar met thermiekvolle magische vluchten. Keep it safe!

De tweede TABOE dag van deze winter staat zaterdag 25 januari op de planning. We hebben weer enthousiaste sprekers bereid gevonden om met jullie al hun kennis en geheimpjes te delen.

09:00 uur Ontvangst

09:30 uur Efficiënt Steken – Jeroen Verkuijl

11:00 uur Hoe vlieg je 1.000 km – Alfred Alfers

12:15 uur Lunch

13:00 uur Snelheid maken - Ronald Termaat

14:15 uur Workshop Vluchtcomputers – Glider Pilot Shop René de Dreu & Maurits Dortu

16:00 uur Borrel

Houdt er rekening mee dat het programma vaak iets uitloopt.

Locatie Oude Vliegbasis Soesterberg bij de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen, volg borden NMM (Nationaal Militair Museum). Zie bijlagen voor de route.

Toegang tot het veld:
De ACvZ vliegt vanaf vliegveld Soesterberg. De toegang tot het zweefvlieg veld is via het parkeerterrein van Nationaal Militair Museum aan de Verlengde Paltzerweg weg in Soest. Indien u met de auto komt kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats van het museum en dan te voet verder gaan naar de ACvZ. (of een clublid bij de slagboom toevallig treffen en mee rijden ;)) Als u al fietsend of lopend bent is dit niet van toepassing en kunt u verder fietsen/lopen. U loopt/fietst in het verlengde van de ingangspoort langs het museum op (het museum is dan aan uw linkerhand) tot u bij de slagboom komt. U gaat langs deze slagboom op en blijft alsmaar rechtdoor lopen tot de derde verharde weg aan de linkerkant. Daar vind u het toegangshek naar het zweefvlieg veld, hier dient u een ACvZ-lid te bellen om het hek voor u open te doen. Kaartje: KLIK

Vergeet niet eventjes de kosten voor de dag over te maken deze zijn € 10,- p.p.p.k. hierin zit stoelhuur, drankjes, lunch, fruit en snacks inbegrepen.
IBAN: NL11 ABNA 062 545 6459  BIC: ABNANL2A (cash niet mogelijk!)
T.n.v. N.R. van der Neut te Haarlem O.v.v. TABOE deelname

Mocht je onverhoopt toch verhindert zijn, no problem! Iemand extra meenemen kan ook. Laat dit dan even per email aan ons weten zodat we hiermee rekening kunnen houden met de boodschappen.

Problemen? Vragen? Mailen neut@iae.nl bellen kan ook als het écht niet gemaild kan worden 06 - 28 666 009


Groeten van het TABOE organisatieteam,

Natasja van der Neut (ACvZ)
Arie van der Kuil (ACvZ)
Frans de Guise (ACvZ)
Loek Schot (ACvZ)

TABOE 2019 / 2020

Beste piloten en pilotinnen,

Het seizoen nadert zijn einde dus is het tijd om de theoretische kennis bij te schaven middels de TABOE dagen.

Je kunt dan ook vast de zaterdagen 9 november 2019 en 25 januari 2020 in je agenda noteren. We zijn ondertussen druk bezig met het opzetten van een programma in overleg met de sprekers, deze maken we spoedig bekend.

De inschrijving staat open en je kan je opgeven voor 1 of beide dagen.  Voor het TABOE trainingsprogramma kan je de Taboe website als ook de facebookpagina in de gaten houden.

Tevens willen wij aankondigen dat het de laatste keer zal zijn dat wij als organisatie van TABOE de winter zullen faciliteren. Wij hebben besloten dat het tijd wordt voor een frisse wind en vers bloed in de huidige setting. Op dit moment zijn er nog geen opvolgers in beeld maar misschien vind je dat het wat voor jou is en wil je meer weten, dan kun je ons altijd contacten (taboe@zweefportaal.nl)

Voor nu snel de data reserveren in de agenda !!

het TABOE team

Taboe 2018 / 2019

Het TABOE-team is weer druk bezig om het programma sluitend te krijgen: locatie is bekend, sprekers worden gepland !!

Mocht je een bepaald onderwerp behandeld willen zien : laat het weten.

De TABOE dagen gaan plaats vinden op Soesterberg, in de vergaderruimte van de ACvZ welke zich bevindt in het nieuwe complex van de club. Dit is vlakbij het Nationaal Militair Museum. Dus ook leuk voor mensen (familie?) die mee komen.

Kosten: 9 euro per persoon.

De data:

Dag 1 : 19-01-2019

Dag 2 : 16-02-2019

Details en sprekers volgen ASAP. Hou de Taboe site in de gaten.

Voor vragen aub het contactformulier gebruiken.

Aanmelden: KLIK

Groeten, het TABOE-team,
Arie, Frans, Natasja en Loek

tip:
ctrl en + = scherm groter
ctrl en - = scherm kleiner
KNMI Buienradar
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.04 seconden