Schrijf 23 januari in je agenda!
Geplaatst door webmaster op 11-01-2022 15:14

Die dag gaan we twee onderwerpen behandelen voor de TABOE doelgroep.

  1. Hoe bereid je het beste een wedstrijd voor.
  2. Vleugelbelasting en het vliegen met water.

Ook als je al wat wedstrijd ervaring hebt is het eerste punt niet vanzelfsprekend. Zeker niet omdat de laatste wedstrijd met hoge waarschijnlijkheid alweer wat langer geleden is. Verder vlieg je vaak op een nieuw vliegveld, een nieuwe omgeving en waarschijnlijk ook in een nieuw gebied. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het geeft rust, vertrouwen en daardoor ook een beter resultaat. Kernploeg lid Robin Smit gaat deze lezing geven. Net uit de junioren ploeg en meteen een mooi resultaat op het afgelopen WK in Frankrijk. Verder bekend van zijn opmerkelijke OLC vluchten in zijn getunede LS-4.

Het tweede onderwerp was een veel gevraagd onderwerp die uit de enquête van vorig jaar kwam. Lars Groot gaat dit onderwerp behandelen. Ook hij is net uit de junioren ploeg en zal dit jaar zijn eerste EK vliegen.

We wachten nog even af hoe dit plaats zal vinden, met grote waarschijnlijkheid zal dit online gebeuren. In dat geval mikken we op 10:00 uur voor de eerste sessie en 13:00 uur voor de tweede.

Als je mee wilt doen, meld je dan meteen aan: Info.sion.taboe@gmail.com

 

Jeroen Verkuijl